Monday, May 22, 2017

HOLIDAY DAH START!!!!

Assalamualaikum and hello everybody..cuti semester dah start..

This week dah masuk second week ,,Tapi Malam ni baru ada kesempatan untuk update bloog..sebab Lyna tengah busy nak cari stokis and tukang jahit for new Shop yang akan bukak tak lama lagi..

Lyna plan cuti ni nak tukar rupa blog ni.. Lyna nak tukar instagram sebenarnyaa..tapi tak pe laa..sebab new ig Lyna ..Lyna TERPAKSA buat private.. sebab ada "STALKER YANG TERSANGAT COMEL NAK TAHU PASAL KEHIDUPAN PLUS DIA MENGGERUNKAN" sikit Lyna nak buat laporan polis sebab memang menyeramkan..HOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOH

Apa mopvie yang tengah KDrama yang top sekarang ea?? Cerita Thailand ke? Lyna ni sambil buat kerja rumah..sambil tengok movie. Kiranya tangan pun bergerak jugak laa.
Malam baru Lyna bukak internet and searching barang-barang kedai.

If korang tahu kat mana nak cari stokis pakaian yang murah but berkualiti..do tell me kay..
kalau nak tolong lah,..kalau tak nak tolong tak payah jadi pendengki.. 

Thank you sebab sudi baca..
https://sayat.me/LynaHamali


No comments:

Post a Comment