Friday, April 28, 2017

Homesick.

Huhhh..tengah final exam sempat lagi jari ni aktif duk melompat-lompat atas keyboard.

Assalamualaikum and very ggod morning...dah Jam 2.. tak sedar pulakk

Lyna tengah final exam sekarang ni.. Dah lepas satu paper so ada lagi 6 papaer nak hadap. First paper quite challenging jugak laa..Almost semua dapat jawab. ada beberapa je tak dapat jawab. But yang dapat jawab tu pun tak tahu betul ke tak.

Malam ni saja je menggila nak update blog sebab dah lama tak update blog kan.. so kita curi abik masa sikit untuk update blog. Esok petang subjek Pengajian Islam. In syaa Allah boleh jawab.

Hmm...
Nak nangis sebenarnya ni.. sebab tengah homesick. *Tak padan dengan diri yang dah tua still homesick*. Sangat tak sabar nak balik. kepala otak dah kat rumah dah sebenarnyaa.. macam mana nak study. Tapi Tiap kali cakap macam tu kat mama , mama akan cakap tak lama lagi habis exam habiskan dulu exam. ..Tapi macam mana nak habiskan exam kalau kepala otak dah terbang ke sabah. dah landing dah atas katil  yang empuk itu..uwwwaaaaa..nak balik...

k bai.

jumpa nanti..

No comments:

Post a Comment