Thursday, March 23, 2017

What Happen?

Assalamualaikum and hello bloggers..😜

Dah lama tak update blog kan..

Lyna dah lama tak update blog due to beberapa factor. Bukannya lansung taknak update.But tak tahu nak nak story about what. SINCE NOTHING SPECIAL.so takdelah update blog.

Memang nak update everyday. Kalau boleh setiap masa nak update, but kekangan sebagai seorang pelajar yang always with assignment. By the way, now dah minggu kesebelas, another 3-4 weeks to final. and In Syaa Allah Lyna akan lebih banyak buat entry waktu cuti sem. In Syaa Allah. Kalau free lah..

Dah hampir ke jam 4 and Lyna still depan laptop yang macam takde kelas je kan pagi nanti.

Lyna rindu nak menaip sebenarnya. Rindu nak share everything kat blog ni.

Tapi sejak beberapa kejadian yang jadi kat Lyna, Lyna dah tak rasa yang update blog ni best. But in my heart still nak stay dengan blog. (nampak tak kesetiaan dengan blog😭)

Lyna pun tak tahu nak share apa.

The other day kan. Lyna pernah cakap dengan diri Lyna sendiri, yang Lyna nak try untuk buat vlog. But Allah macam tak izinkan Lyna buat Vlog sebab handphone Lyna rosak. Tetiba je rosak. Padahal before this okay je. Mengada kan. But just take the positive . that Allah tengah jaga Lyna.. mana tau dalam Video tu ada aurat yang terlepas pandang ke apa ke kan. So I decide to stay with BLOG and NOT VLOG. (boleh pulak macam tu kan.)

Nak story apa lagi ek??

Current feelings: TAK SABAR NAK BALIK RUMAH.

Byeeeee..
See uolss Later.



No comments:

Post a Comment