Friday, December 23, 2016

REACT POST : Cabaran 30 hari : Task 12 : 5 wishlist Fadzlina Hamali

Assalamualaikum and hye semuaa..

Oakyy..Kali ni Lyna nak buat react post pasal post Lyna 2 Tahun yang lalu which is Cabaran 30 hari from Kelab Blogger Ben Ashaari.

So here is the post .


Before I'm Start to react with this post, let  me tell u guys how I start to think make this entry.

Actually, right now I'm to addict to watch What Is In My Bag video that made by vlogger from Malaysia and Indonesia. Since most of the videos I alredy watched, so I try to search whether What Is In My Bag  exist in the blogger world. But then I remember that I ever do the entry about what's in my bag. I've read all the post about the challenge. and it makes me to think why not I do a react post about my previous challenge. Like before and after. Apa kejadiannya lepas 2 years ? So muncullah entry ini.*jangan kecam broken english. Masih belajar :)*

Wishlist Lyna yang pertama adalah dapat 4 flat in stpm. Tapi itu hanya tinggal wishlist sahaja kerana Lyna tak mampu dapat 4 flat sine Lyna malas nak belajar.So tak dapatlah kan. Tapi itu penghalang Lyna untuk tak sambung study in bachelor. Currently Lyna adalah bachelor student :). Jangan pandang sebelah mata dengan kelemahanku.

Second wish adalah dapat handphone baru. Yess..I got a new phone after finished my exam untuk semester satu. Handphone Lyna waktu tu di gantikan dengan Lenovo A388T



Tapi Lyna guna handphone ni dalam setahun then Lyna tukar kepada Lenovo jugak iaitu S850. And i very sure that takda siapa yang guna lenovo sekarang . Sebab ramai sekarang yang guna Iphone, samsung and sony. 

And Lenovo S850 tu rupanya begini 
Tapi Lyna punya white in colour la. And Lyna suka sebab setiap kali on Lampu LED kat belakang akan menyala.Yang kat tulisan Lenovo tu,

Okay kita direct kepada wishlist yang kelima iaitu own my igshop. And yes. Lyna sekarang dah ada igshop Lyna sendiri and bukan setakat igshop. Below is my igshop. Ada Dua igshop one for shoes and handbag satu lagi untuk pakaian. @alfa.collections and alfa.collections2



Bukan setakat Lyna ada igshop. Lyna jugak buat channel kat telegram supaya boleh tengok direct stock yang ada. Selain dari pada boleh direct chat Lyna .

And yess.. Lyna jugak ada letak barang jualan Lyna dalam blog. So if u guys berminat. Boleh direct chat Lyna ye. Lyna ada sertakan sekali details untuk chat. JUST FOR URUSAN JUAL BELI !!.

So I guess that's all from me today. Esok react post yang lain pulak. 

p/s Gambar yang takde watermark Lyna .Lyna ambil dari google. Jangan kecam Lyna ye bila Lyna cakap English. I just want to practice. Well, practice makes perfect right, 

No comments:

Post a Comment