Saturday, December 03, 2016

Hello December!!

Assalamualaikum and hye everyone..
Okay..Jam 2.30 pagi and Lyna tak tidur lagi. Normal life untuk orang yang bernama Fadzlina Hamali. (Fadzlina lain tak terlibat ye..hanya owner blog je)

Okay..dah 3 december dah hari ni. And Lyna masih lagi tercongok kat rumah ni tanpa aktiviti cuti sem. Adalah aktiviti yang Lyna buat iaitu jaga kucing,masak and kemas rumah and of course Lyna dapat buat benda yang paling Lyna suka iaitu baking cake (walaupun selalu tak jadi. bukanlah langsung tak jadi..jadi..but tak rupa dia tak seperti yang diimpikan)

Okay..balik-balik dah Lyna cakap Lyna nak share pengalaman Lyna kat INTENSIVE ENGLISH PROGRAMME kan..tapi takde kelapangan lagilah sekarang. Lagipun Lyna jarang sangat dating dengan programme kat rumah ni. Kalau dating pun mesti check stock. nak bukak nlog ni memang susah sikit lah..

In syaa Allah dalam masa terdkat ni Lyna akan update barang jualan Lyna stay tuned ok..

Sekarang tengah buat promotion which is beli lebih daripada 3 item akan dapat diskaun. well nak tahun baru dah kan..

so tunggu apa lagi,,

click sini untuk tengok apa yang Lyna jual..ni link telegram..kalau tak dak telegram tak pa..boleh klik sini dan sini,, ni IGSHOP Lyna..

kay bye..

jumpa next entry :)❤♡󠀫󠁓𝅺


1 comment: