Thursday, September 29, 2016

Goodbye September, Hello October

Assalamualaikum and hye readers..
Dah lama Lyna tak menaip kan..palng last pun hari tu..Hari tu bila entahlah..dah tak ingat bila.
Tapi yang Lyna tahu TAHUN 2016 adalah tahun paling jarang update blog.
Bukannya dah tak berminat, tapi asal taip je masuk draft. Bila dah masuk draft dah malas nak sambung , buat pulak tajuk baru.

So, wahai pengikut setia blog Lyna (ada ke?)Apakah khabar anda Di harapkan baik-baik sahaja.
Alhamdulillah..Lyna dah nak exam.

Tak lama lagi October, dan bila dah masuk Oktober maknanya FINAL dah dekat!! Dekat sangat ..
Tapi still tak sedar diri untuk study (alaa..Lyna kan memang suka terkejar-kejar then stress sendiri)

Sometimes Lyna pun tak larat nak study sebab bergelumang dengan assignment. Quiz okay lagi, tapi bila nak mengadap assignment , entalah apa yang menghasut supaya buat last minit. Lepas tu bila dah lambat submit baru tahu nak nangis, tapi tak reti nak insaf. (Rasa nak gelak je bila ingat balik)

*Sorrylah..Lyna tak tahu nak update apa. Tapi tangan Lyna gatal sangat nak menaip*

Hmm..
 Siapa dah tengok Train To Busan? Korang rasa okay x? Korang bagi berapa bintang? Out of 10 stars? *nampak tak tengah bosan?,,Sorry again*

Next entry rasanya nak story pasal INTENSIVE ENGLISH PROGRAMME..nak tahu apa yang terjadi kat Lyna? Stay tuned.

Bye..See y'all later..




No comments:

Post a Comment