Thursday, September 15, 2016

After a long time

Assalamualaikum and hello readers..
Waaa..dah lama sangat tak update blog kan..
Soo...yeahh...Lyna dah mula menaip..but so sorry kalau terlalu banyak typo..sebabnya Lyna Hanya menaip menggunakan phone..takde laptop..

So yeah..Now Lyna dah jadi Degree Student dekat one of private college kat Seremban.
In course bussines Administration.

Dah masuk 4 week Lyna study..alhamdulillah..everything masih berjalan dengan lancar..but still xdpt urus masa dengan baik lagi (kena selesaikann masalah ini dengan secepatnya) ish ish ish..

Actually Lyna kat kolej ni dah lama..start may dah sampai kat sini..tapi waktu tu ikut program..english program..sebab Lyna kan obses dengan english (tapi Post entry tak pernah dalam english)..then Lyna sambung pulak degree kat kolej ni..

Setakat ni lectures yang mengajar..semua ok..sbb xda masalah lagi..tapi tak tahu lah later..

Nak cakap lasal assignment tak payah nak cakap laa..Lyna pun tak tahu apa assignment yang nak di hantar..terlalu banyak assignment
(Jangan cakap student kalau assignment tak banyak)

Tengah pening macam mana nak dapatkan laptop..

posted from Bloggeroid

(okayy..yang di atas di tulis guna phone.thats why ada bloggerroid..yang bawah ni fto laptop)
About Assignment most of it dah di hantar..tapi tak tahu lah apa kejadiannya..we just redha..(we..I for sure) then..about subject..pun redha jugak.. oh yaa..Lyna tengah cuti mid sem..so Lyna update guna laptop orang yang ada kat rumah..Laptop Lyna hmm..ntah laa..kalau ada rezeki merasa pakai laptop sem kali ini..adalah ..kalau tak da..kita redha je lah yee..(biar xda laptop..asallkan ada handphone yang boleh menampung microsoft office for android..)

About stress..mana ada study yang tak stress..even nak study untuk UPSR pun  stress apatah lagi untuk degree.apatah lagi untuk master atau phd..huhh..tapi lumrah student..stress yang baik,,, bak kata kaunselor..

Lyna pu dah tak tahu nak share pasal apa..btw..selamat hari raya haji..(walaupun dah habis tetap nak wish)
selamat belajar ye kawan2..biar dekan semuanyaa...

Selamat subuh..ngee :)
 

No comments:

Post a Comment