Wednesday, April 06, 2016

Challenge Rindu by Hafiz Zulkafly


Assalamualaikum and hye readers.
Okayy..Lyna nak update about Challenge Rindu by Hafiz Zulkafly
Mudah je.. Just hantar chat or sms dekat 10 orang. Perkataan RINDU sahaja. Then screenshot apa yang orang tu reply.

Dah lama Lyna buat tapi tak update sebab Lyna buat tak sampai 10 orang pun. And Lyna buat pun dekat orang yang Lyna sayang. Tapi kita tengok je la apa jawapan dia..

Image 1
Ini entah lah..
Image 2
Yang ni..Dormmate menggila.

Image 3
Yang ni..memang begini lah ni..
Image 4
Yang ni main emoticons

Image 5 
Ni memang suka main punchline.
So, Lyna dah main.. korang buat la pulak..

p/s: Lyna buat dekat orang yang Lyna rapat je.

No comments:

Post a Comment