Thursday, February 18, 2016

Petang Khamis

Assalamualaikum  hye readers..

Lyna agak kebosanan kat rumah dan masih berbaki beberapa bulan. Masih lama lagi untuk sambung degree . *nak masuk degree tapi pin UPU tak beli lagi*. Mereput je la kat rumah. Dah tak tahu nak buat apa. Baca buku pun tak masuk kepala otak dah. Ada lah masuk tak sederas waktu study.

Tak de tujuan pun update blog ni. Cuma dah lama tak update, nanti kena cakap tak aktif pulak. Well, Lyna selalu je bukak blog, tapi tak tahu nak update apa.

In syaa Allah hujung bulan ni Lyna masuk hostel balik untuk repeat paper yang Lyna nak baiki gred. Selagi ada peluang jangan lepaskan. Sekali je peluang ni. Janganlah lepaskan .

Untuk adik-adik SPM yang nak ambil result bulan depan,good luck, solat hajat banyak-banyak, Mintak dekat Dia keputusan yang cemerlang. In Syaa Allah tak terlambat lagi.

Kawan-kawan yang mengulang, study lah yee..Good luck..

No comments:

Post a Comment