Saturday, February 20, 2016

Kolaborasi dengan Zalora Malaysia

Assalamualaikum and hye readers.
Apa khabar? *aku tanya apa khabar,aku tanya apa khabar semua* cewahh tetiba menyanyi pulak kan. Hope korang semua sihat walafiat sahaja.

Lyna nak kongsi pengalaman Lyna bila blog Lyna di tawarkan untuk berkolaborasi dengan Zalora Malaysia.

My first time bila blog ditawarkan untuk berkolaborasi with Zalora Malaysia. Kalau di tengok dengan follower blog Lyna ciput je walaupun dah lama ber'blog'. But Alhamdulilah sebab tawaran ni datang waktu Lyna tengah sedih,tengah stress sebab assignment.
Lyna di minta untuk buat entry blog pasal one of brand yang di jual di Zalora iaitu New Look. Lyna buat dua post. One in English dan satu lagi Melayu. Then di hadiahkan pulak baucer RM100. Dah lah waktu itu nak dekat dengam birthday,so kira macam birthday present la.

Then with that voucher Lyna adalah grab dua benda from Zalora. Purse and bag. Asalnya Lyna nak pakai untuk balik semenanjung tapi tak sempat. Inilah dua benda yang Lyna grab guna voucher. Total kurang dari Rm 100 ..Around RM 98- RM99 jugak la. ingat nak beli dua round. Tapi bila baca balik hanya boleh digunakan sekali. So kita hentam je la.
Purse Unisa
Bag Unisa

Harap lepas ni banyak dapat lagi kolaborasi with Zalora. Thank You Zalora Malaysia.

Thanks for visit and read my entry. Hit Like on my Facebook Page

No comments:

Post a Comment