Wednesday, January 06, 2016

Sekolah dan Lyna

Assalamualaikum and hye readers..

Tetiba nak update blog tengah-tengah malam buta ni kan.
Hmm..korang ape khabar?hope semuanya sihat.Lyna pun Alhamdulillah sihat.

Bila tengok adik-adik yang masih sekolah ni,teringat pulak waktu Lyna kecik-kecik dulu..nakal sangat. Dari tadika sampai form 6. Nakalnya..masya Allah..kalau Ingat balik..nak ketawa sendiri pun ada.

Lyna sekolah asyik pindah randah je. Dari sekolah rendah sampai sekolah menengah..asyik pindah je..and yes..setiap sekolah tu ada seribu satu kenangan. Dan kenangan itu..hanya ada dalam ingatan. Sebab kalau kat sekolah..jarang sangat ada gambar lyna kat sekolah. Ye lA..Lyna start melekat dengan handphone pun waktu ada whatsapp. Sebelum tu,handphone asyik hilang je.

Kalau Lyna nak cerita..berepisod jugak.
Ya Allah..mengalir sudah airmata ku ini. Rindu sangat ni..haha..tapi siapa je yang tak rindu zaman sekolah kan.

No comments:

Post a Comment