Thursday, December 03, 2015

Dah selesai

Assalamualaikum and hye readers..
Alhamdulillah dah selesai. Apa yang dah selesai?
Lyna dah selesai menghabiskan semua exam sem 1,sem 2  and sem 3, repeat paper sem 1 and 2. Harap-harap sem 3 takdelah yang kena repeat.

Readers apa khabar?Hope korang sihat macam mana Lyna sihat.
Dah lama Lyna tak update blog kan. So sorry.. ada assignment di tambah nak cover balik topik sem 1 and 2 untuk repeat paper.

So,cuti korang macam mana? Mestj dah banyak negara yang korang travel kan. Lyna tak ke mana-mana lagi. Masih terperap kat dalam rumah sebab Lyna baru habis paper. Last paper Lyna hari isnin hari tu 30112015. Subjek usuluddin.

Tak tahu dah nak kongsi pasal apa..

Kalau korang ada apa-apa suggestion untuk apa yang lyna update sepanjang lyna cuti.. bagitahu je Lyna sama ada kat twitter (link twitter ada kat tepi blog) or instagram (link instagram ada kat gambar bergerak atas blog bawah header) or ask.fm/FadzlinaHamali. In syaa Allah semua Lyna on sepanjang cuti.

Ok lah..sampai sini sahaja..selamat bercuti sekolah ye adik². Sebab abang-abang and kakak-kakak yang kat universiti tak cuti.

No comments:

Post a Comment