Thursday, June 25, 2015

Don't know

Assalamualaikum and hello world!!
Dah lama Lyna tak menjenguk di blog ni kan.Tapi baru-baru ni Lyna ada bukak and tukar header blog Lyna..header blog baru..agak buruk sebab buat kelam kabut.Edit kat sekolah je.

So,how's lah korang punya Ramadhan kali ni?Hope dah 8 hari puasa ni dah better.Takdelah lapar lagi macam waktu mula-mula puasa kan.

Actually..Lyna tengah bosan sekarang ni..tu lah bukk blog..klu tak..takde maknanya nak bukak blog ni..dengan kerja kursus yang tak gerak-gerak lagi..dengan review blog yang asyik masuk draft..dengan hati yang sering terumbang-ambing macam orang hilang suami.haihh..ni lah masalah Lyna yang dulu hingga kuni tak selesai-selesai.

Oh yaa..apalah plan korang puasa tahun ni?
Please jangan cakap yang korang nak turunkan berat badan sebab itu semua poyoooo...


Hope plan korang ialah khatam al-quran dalam bulan ramadhan and dapat lailatul qadr..

 K laa.. byee..
Assalamualaikum... Selamat bersahur...selamat berpuasa .....selamat berbuka dan selamat beribadah..

No comments:

Post a Comment