Monday, June 01, 2015

BBQ Night

Assalamualaikum and hye readers..akhirnyaa.. Lyna dapat jugak update blig setelah sekian lama tak dapat update blog depan lappy. and Rasanya entry kali ni agak panjang since Lyna ada topic (sebelum ni takde topic sebab tulah asyik pendek je)
 Let's start.

Kayy..
Cuti sekolah dah start kan.
Disebabkan cuti sekolah start,kitorang kena stay for 3 days kat sekolah lagi untuk habiskan perkampungan ilmu.And our perkampungan ilmu Alhamdulillah..semua bergerak dengan lancar.Perkampungan Ilmu koitorang start dari hari Jumaat lepas sembahyang Jumaat hingga Ahad petang.Then Ahad nya itulah diadakan BBQ..




 Tadaa..yang ini antara jejaka yang berjaya menghidupkan api untuk BBQ..Yang ni pemanggang yang kedua.Pemanggang yang pertama dah banyak yang mengeremuninya..

 ini lah pemanggang yang pertama..nampak tak besen hitam kat atas tu?besen hitam tu kan dah berlubang gara-gara letak kat atas pemanggang tu..haihh..sepa lah yang terlebih cemerlang tu..
yang ni pulak ialah wajah-wajah pembakar ayam yang berjaya.yang major Pra-U 2..and dalam gambar ni ada muka birthday boy waktu tu...tapi BBQ ni bukan untuk sambut birthday or what..just for fun..


yang ni pulak muka-muka orang tiada kerja.jadi pemerhati je..
cuba cari Lyna dalam gambar ni kalau jumpa.

sambil-sambil menunggu ayam siap dibakar,maka terbinalah bulatan cinta a.k.a usrah
hebat dorang ni...

sementara tunggu ayam masak,kita bergambar lah dulu...

apabila kakak-kakak Pra-U 2 berjumpa dengan kamera di tambah pula dengan junior sporting memang beginilah jadinya..

asapnya..Masya-Allah..Najihah dah nak masuk ipg..hati-hati di tempat orang kak,..nanti tiada sudah mau di bagi main macam selalu dalam kelas,..


itu je gambar yang diupload pada malam ni..

sekian terima kasih...
takde idea nak cakap pasal apa...kita belasah je laa







No comments:

Post a Comment