Monday, May 11, 2015

Salam Subuh

Assalamualaikum and a very good morning..
Awal pagi lagi dah update blog..rindu dengan blog sebenarnya..
Hari ni dah hari Isnin and it's mean tinggal beberapa lagi dah nak final..hari KHAMIS ni Lyna punya final sem 2..tak tahu apa nak jadi...Lyna baru habis cover Syariah semalam..pengajian Am belum cover lagi..mana nak study dasar² negara..focus dengan graf n esei lagi..Allahu..rasa menyesal sangat tak mula dari awal..bahasa arab lagi la..Lyna ni dah lah tak hebat sangat dalam bahasa arab ni..spm hari tu pun cukup² makan..Usuluddin lagi laa..tak tahu macam mana nak belajar..dalil tak hafal lagi..ok..Lyna paling lemah dalam bab hafal dalil..tak kira usuluddin or Syariah..sama je..tapi tak pe laa...May Allah Ease everything..tapi sekarang ..selagi ada masa..kena study..lepas exam baru serahkan bulat-bulat kepada Allah..barulah namanya tawakal..almost 4 in the morning..byee..nak sediakan barang untuk balik asrama pagi ni..Salam subuh from Sabah
Assalamualaikum

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment