Sunday, May 03, 2015

Assalamualaikum and hye readers ..hope everyone fine.

Don't know why tetiba malam ni nak menghapdet blog yang dah lama tak diupdate. .lagi-lagi tengah dengar lagu yang boleh buat mengalirkan air mata ditambah lagi dengan kesalahan yang Lyna buat kat orang yang lyna sayang ..memang boleh mengalirkan air mata 2 baldi..ok .itu tipu.

Hmm..esok dah nak balik asrama..and Lyna sangat malas nam balik sebenarnya..tapi mengenangkan exam tak lama lagi..kuatkanlah jugak hati untuk balik asrama..walaupun hati dah meraung tak nak balik..*padahal esok baru balik*.

Sepatutnya balik malam ni..tapi macam mama berat hati je nak lepaskan malam ni..so esoklah jawapannya balik asrama. Tapi taklah lambatbmacam selalu. Esok balik awal..sebab nak buat sesuatu kat asrama..

Cakap pasal asrama..Lyna tak buat apa-apa lagi kat carta organisasi asrama..sebab Lyna nk focus dulu dengan exam..bila dah habis exam nanti baru Lyna nak mengadap warden-warden yang ada ..macam busy..tapi sebenarnya tak busy pun..

Kay laa nanti kita sambung cerita lagi....nak sambung buat homework. Bye
Night
Sweet dream..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment