Friday, February 20, 2015

Malas

Assalamualaikum and hye readerss..

Kayy..sekarang ni kan  Lyna dah jarang sangat buka blog from laptop sebab malas.Since ada apps blogger kat MoboMarket ..Lyna hapdet dari handphone je la.if ada typing error yang sangat banyak,ampunilah diri ini..sebab Lyna hanya update guna handphone and handphone
xde la besar mana pun.

Hari ini hari jumaat kn.and LynA SAngat malas hari ni.malas nak bangun...malas nak makan..malas nak buat assignment..semua pun lyna malas nak buat.dah dua hari lyna cuti..and lyna still malas.

Mungkin Lyna malas sebab still terfikirkan keputusan Sem 1 yang menghancur leburkan impian Lyna.tak tahu di mana silapnya sampai dapat keputusan teruk macam tu.rasa nak terus quit from study.dah tak nak study.Tapi terfikir jugak kalau tak study macam mana nak berjaya.Sedangkan menuntut ilmu tu wajib ke atas setiap muslim.

Ada jugak Lyna bagitau MrF Yg lyna nak berhenti form 6.tapi dia cakap *Awak dah mulakan ,habiskan*..betul laa apa yang dia cakap.kenapa kena berhenti di tengah jalan.teruskanlah berlari sampai ke garisan penamat.
Well nama pun kehidupan kan.kehidupan takkan manis tanpa ujian.Ustazah pernah cakap 'KEPAYAHAN KAMU SEKARANG MENUNJUKKAN KESENANGAN KAMU DI MASA HADAPAN'.salah satu sebab Lyna terus bertahan dalam form 6.Stpm yang pernah masuk carta tempat ketiga peperiksaan paling susah di Asia.

Doa kan lyna dapat capai target for sem 2..bye..Assalamualaikum☺

No comments:

Post a Comment