Monday, January 26, 2015

Untitled

Assalamualaikum and hallo readers and bloggers..

Agak bosan Lyna di asrama sekarang ni.Dengan kerja PBS yang tak tahu bila nak siap ..Tapi nasib baik mama selalu bagi kata-kata semangat untuk buat PBS..untuk teruskan dalam perjuangan dalam Tingkatan 6 ni..walaupun hati ku ini sering meronta-ronta untuk di keluarkan daripada Form 6 yang memeritkan ini.Tapi Lyna cuba jugak kuat kan hati Lyna untuk teruskan menempuhi cabaran di Tingkatan 6 ..Takpe lah..setahun je lagi tinggal.

Hmm..

Then Lyna nak minta maaf jugak dekat blogger yang ada join segmen Lyna dulu.Lyna tahu Lyna belum buat review blog untuk kalian..tapi Lyna akan cuba jugak buat kalau PBS Lyna dah stabil.Buat
masa sekarang ni..PBS belum lagi stabil..Harap kalian semua bersabar.

Kay laa..Lyna nak continue buat PBS..so Jumpa lagi next time.Keep in touch yaa..tegur2 je kat google plus (hangout)kalau rasa nak kenal ..In Shaa Allah akan di layan..

Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment