Saturday, January 10, 2015

Minta Maaf

Assalamualaikum and hye alls...
waa..

Agak lama tak menaip.Lepas ni dah jarang nak hapdet blog ni sebab dah bukak sekolah.

Berkenaan dengan segmen Lyna hari tu kan...Lyna nak minta maaf sangat sebab Lyna tak sempat lagi nak blogwalking n review kan korang punya blog.
sebab nya begini
 Tarikh tamat segmen tu waktu tu Lyna kat semenanjung.Ada family event kat sana.then balik Sabah Lyna berperang pulak dengan laptop ni and buku untuk siapkan homework.Dan sampai sekarang tak siap lagi..padahal esok dah nak balik asrama.Sebab ada tugas yang perlu di laksanakan ...

Tapi jangan  risau..Lyna tetap akan buat review Blog jugak...tapi agak lewat jugak..again...thank you so much sebab sudi join segmen Lyna.


1 comment:

  1. assalam , jom jenguk entri parihh . jom aktifkan mykad :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete