Saturday, December 06, 2014

Segmen "Jom Jadi Sahabat" by Hana


Kayy..hari ni Lyna join satu segmen from adik comel,Hana.Dalam profile dia ..dia ada cakap "Sabahan Blogger"..tapi Lyan tak tahu dia Sabah Bahagian mana..

Hm..untuk follow dia punya segmen ni..kena share fact about you..maknanya kita la tu kan..

So.here we go

1)Princess in family..serious tak tipu..
2)Sabahan Blogger since 2010
3)Suka jalan..tapi tak suka shopping
4)18 tahun (2014)
5)Sabah campur-campur (Perak + Sabah)
6)Happy-go-lucky punya orang..
7)budak asrama..masuk tahun ni dah 5 tahun setengah
8)Saya manja
9)Calon STPM 2015
10)Suka menari lagi-lagi lagu pitch perfect.

That is my fact..
and my bad habit ::
ape ekk..?
1)Tidur lepas subuh..kat rumah la..(jangan ikut..tak baik..rezeki tak masuk)
2)terlalu mudah cair ..*ehh ni tabiat buruk ekk??* tapi tak laa semua benda nak cair..senang cair kalau crush buat sumting yang..........................
3)ape lagi ekk?Suka tidur lewat..and mata Lyna dah macam panda...comel tak...

Kayy..sistaa..I'm done..hihi..susah sangat dia punya permintaan ni..namun ku perah jugak otak ku ini..untuk menghasilkan entry ini..well..Love u Hana  lillahi Taala..walaupun tak kenal kan..


2 comments:

  1. Hye! assalamualaikum! kak fadzlina a.k.a Princess ^^ GoodLuck STPM next year! hehehe comel apa mata panda ;)
    Btw tenkiuu ya! sebb sudi join segmen mengarut Hana ni :D Jom Bw kat sini http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum! Hye kak Fadzlina! ^^ SalamJumaat :) Terima kasih sekali lagi sebb join.
    Jom pergi web ni -> http://cicihana.blogspot.com/2014/12/special-entri-kepada-peserta-segmen-hana.html *Psstt!! ada special entry untuk semua peserta :)

    ReplyDelete