Thursday, December 11, 2014

Planning untuk siapkan homewor

Assalamualaikum and hyee...

Kayy..hari ni Lyna nak siapkan kerja sekolah syariah yang dah tertangguh untuk beberapa minggu..kayy..minggu kayy..

Di sebabkan Isnin depan dah nak fly to Penang..so kena lah jugak siapkan homework.kalau tak..tak syok nak berjalan kepala dok pikirkan homework yang tak siap..

lepas siapkan syariah..kena siapkan pengajian am pulak..well kehidupan form 6..cuti sekolah pun duk buat homework..tapi tak paaa..demi 4 flat yang di idam kan..ku relakan jiwa..haha..

Pastu balik dari holiday...pi cari tempat pulak untuk buat kerja kursus..ni lagi satu hal..nasib baik 2 subjek..syariah and pengajian am.

Syariah punya PBS..khiyar @ talak..Lyna pun tak tahu..sebab ....
Kalau khiyar kena cari mana-mana kedai /syarikat yang melakukakn khiyar kepada pelanggan..
Kalu talak kena kaji kes penceraian orang..and kena turun naik mahkamah.

Soo..pilihan yang terletak di tangan and..ehh..di tangan Lyna,...salah pulak..

Kayy laa..

BYEE..

Good morning and have a nice day :)

1 comment:

  1. Salam! ^_^
    Anda telah di tag! dalam giveaway by Ibu Zharith. Hadiah lumayan!

    Check , here!

    ReplyDelete