Tuesday, December 02, 2014

Penyakit lama dah datang

Assalamualaikum and hyeeee...
Kayy...tajuknyaa..penyakit lama dah datang..why??
Ye laaa..penyakit Lyna yang suka update blog yang tak berapa nak cantik di tengah malam dah mula dah..ngeee...Hmm..Hal ini demikian kerana Lyna tengah tunggu download Lyna habis.

Lagipun Lyna tengah fikir macam mana nak habiskan segala homework yang ada ni.Dah lah kena buat nota sampai habis syllabus sem 2.Bagus kat asrama..ada jugak bergerak walaupun tak banyak.Alhamdulillah dah masuk tugasan yang ketiga daripada 9 tugasan..Actually tugasan kena hantar start 1 Disember 2014..tapi Lyna malas nak hantar..so nantilah sekali nak hantar..Rabu atau khamis baru hantar sekali.

And

Lyna tengah fikirkan seseorang yang tak pernah fikirkan Lyna walaupun sesaat.Rasa macam buang masa je.Tapi...Lyna dah terlanjur sayang kat dia.And Lyna tak boleh berhenti from stalk dia.or family dia.memang rasa buang masa.Sebab tu Lyna tak suka cuti sekolah..sebab asal cuti je mesti teringat kan dia.Kalau sekolah takde pun teringat kat dia.*menyampah aku*..


*tak boleh berhenti terkenangkan awak*

2 comments:

  1. hehe boleh try buat macam2 aktiviti masa cuti sekolah, pergi hiking ke, gardening ke, kemas rumah ke, masuk kelas pape ke. mungkin bila dah busy sikit, tak la banyak spend masa teringat kat dia. :)

    http://www.hanisamanina.com/

    ReplyDelete
  2. Perasaan jangan dilayan sangat Lyna.. Annur dulu pon pernah terjebak, tapi kan lebih baik kita syg orang yang menyayangi kita..ke cane?

    ReplyDelete