Wednesday, November 19, 2014

STPM SEM 1 dah tamat

Assalamualaikum and hye readerss..*ade pembaca ke blog aku  ni?*

Alhamdulillah..Exam dah Lyna dah habis.Avtually kemarin lagi jam 10 dah tamat untu paper Usuluddin .Exam Lyna 3 hari je.Khamis minggu lau,Isnin and Selasa untuk 4 subjek.

Hm..
Penat jawab exam kemarin sebab Lyna demam +migrain menyerang.Lyna demam dah 2 hari.and agak selamber Lyna jawab paper usuluddin sebab satu dalil pun takdak dalam skrip jawapan..paling best jawab paper Syariah..semua full takdak kosong langsung..Harap Tak dak paper kena ulang..sebab penat seh nak jawab exam.

Tadi paper sejarah.and Lyna tak tahu macam mana kawan-kawan Lyna kat ostel.SebaB Lyna lari dari asrama satu malam and malam ni nak balik ostel balik.Kejap je.Nak balik sebab MrF tak layan Lyna.Asyik kena ignore je sejak dia sambung belajar.Sabo je laa...Kata sayang tapi Ignore orang.Ada ke patut.,

Hm..
Rasanya sampai sini je lah kot..esok sambung lagi..
Kena balik hostel esok ada kelas Pengajian Amjam 7 pagi.Kena balik malam ni.sebab esok pagi jem..lagi pun barang-barang Lyna tak kemas kat ostel..Hahha.cemerlang kan..
Byee...

Assalamualaikum

#Cuti sekolah banyak homework nak kena buat.Pengajian Am,Syariah and Usuluddin forn Sem 2.

No comments:

Post a Comment