Friday, November 28, 2014

Segmen Bloglink Sulung Annur


segmen bloglist annur

Saya join segmen yang Annur anjurkan! Segmen ni akan berlangsung selama tiga hari bermula hari ini, dan bloglist akan dimuatnaik pada 1 Disember dan kekal hingga 31 Disember.
Syaratnya:

1. Follow blog Annur (Annur akan follow balik)
2. Masukkan blog Annur ke dalam bloglist blog korang
3. Buatkan satu entri dan tinggalkan link entri di SINI

Mudah bukan? Entri pula korang tak perlu susah-susah nak karang, Annur dah sediakan "post template" di SINI, cuma tinggal nak copy dan paste sahaja ke dalam new post 

1 comment:

  1. Thank you syg..xpe. nti lyana buat segmen, akak mesti join ^_^

    Salam perkenalan ye lyana, Akak pun baru nak bergiat smula dalam berblog, sebab dah masukkan semua line streamyx kt umah.. ^_^

    ReplyDelete