Monday, November 24, 2014

Isnin yang memenatkan

Assalamualaikum and hye readers *ada pembaca ke blog aku ni?*

Hari ni hari Isnin kan.?Hmm..hari Isnin ni l;ah yang paling memenatkan Lyna.
Sebab....Lyna baru habis kemas bilik..
Lyna tukar kedudukan katil,almari and meja belajar.
Jadi macam yang lama..so agak penat la..
Sebab Lyna buat sendiri.Takde orang tolong.
Adik sibuk dengan tab dia..Yang lain pergi kerja.
Lyna buatlah sendiri.
Nasib baik tak patah pinggang waktu tengah angkat katil.

*Kenapa tetiba rajin ubah layout bilik?*

Pada asalnya Lyna cuma nak tukar cadar,selimut and sarung bantal.Tapi memandangkan hari ni hari rajin Lyna,Lyna buatlah semua sekali.So..bukan setakat cadar je lah bertukar..satu bilik ni dah berubah.Nasib baik Lyna off wifi kat fon..kalau tak.. memang sampai esok pagi pun takkan siap lah kemas bilik je.

Nak tengok bilik Lyna tak..


Lawakan..takdelaaaa...Lyna takde pun snap bilik Lyna..sebab..Lyna tetap jugak tak boleh nak masukkan dalam blog..huhu...

And now..Lyna betul-betul rasa pinggang Lyna nak tercabut...

Itu jee...
Byeee..
Assalamualaikum..Jumpa lagi di next entry



No comments:

Post a Comment