Sunday, November 23, 2014

Homework Sem 2

Assalamualaikum and hye readers *ada pembaca ke blog aku ni?*

Kayy...Happy holiday for those yang dah cuti sekolah,cuti sem or cuti segala-galanya.and selamat belajar pada masih yang belajar,yang baru masuk sem 2 and selamat bekerja yang tak dapat cuti.Takmo sedih-sedih.Hidup ni kena enjoy bak kata PUTERI TV3.


Hm.
And cuti sekolah kali ni tak rasa macam cuti sebab homework lagi tinggi mengalahkan gunung Everest .padahal 3 subjek je pun..Pengajian Am,Usuluddin and Syariah.Satu je yang takde kerja sekolah iaitu Bahasa Arab.

Lyna target Lyna nak siapkan semua kerja ni sebelum balik Semenanjung bulan 12 sebab takut nanti ketja-kerja ini akan menyelebungi hidupku sewaktu bercuti.

Heyy..malas sebenarnya nak buat homework sebab baru lepas exam Sem 1 hari tu..baru-baru je.
Dah dapat homework for Sem 2 pulak..tapi tak pa...akan ku lakukan jua..demi ilmu Allah yang luas.
*Amboiii ayat*

Hmm.
Lyna ada buat segmen  blogwalking..Lyna buat..sebab setiap kali Lyna nak buat blogwalking..Lyna tak tahu nak blogwalking kat mana...semenjak kebelakangan ini,Lyna memang kurang follow segmen blogwalking blogger lain sebab banyak masa kat sekolah..kalau balik rumah pun mengadap lappy untuk bukak nota je yang Lyna save dalam Lappy..memang lah bukak lah blog,,tapi just untuk scroll-scroll gitu je la..tak delah yang nakbuat entry about segmen..dapat buat segmen kali ni pun sebab memang dah lama nak buat segmen blogwalking..Nak bagi hadiah..tapi bajet tak de...so Lyna betul-betul harap akan adalah Blogger yang nak JOIN segmen Lyna yang tak seberapa ni.

*klik banner untuk maklumat lebih lanjut*

No comments:

Post a Comment