Sunday, November 30, 2014

Fashion and Me

Assalamualaikum and hye readers...

Lyna nak cakap pasal fashion and Lyna...
why??
Seba Lyna ni buta fashion..hahahaha..*gelak la sekali*
Lyna memang tak tahu anything about fashion..
paling-paling Lyna cuma ikut org..
Orang guna shawl..Lyna pun ikut guna shawl..

Lagipun Lyna tak pandai nak mix n match..
kesian kan kat Lyna..
Lyna tengok kat instagram ..kadang-kadang jeles lah jugak bila tengok kawan-kawan yang boleh mix n match and lawa..

Lyna memang takiut nak mix and match..sebab takut jadi buruk..orang Sabah cakap Bidak..

hmm..
Ada tak tips untuk ni..Lyna memang tak pndai +takut untuk pakai mix n match...
Ehh..mix n match atau pick and match???
hmm





Gini je pun kalau Lyna kelaur umah..simple jeee...

2 comments:

  1. Tak buruk la Lyna..
    Simple tu kan sweet ^_^
    Annur lagi la, asyik pakai all black je bila keluar.. ^_^

    ReplyDelete