Friday, November 28, 2014

Dah tahu dah ..pity me

Assalamualaikum and hyepp readers *ada pembaca ke blog aku ni?*

Kayy..rasanya Lyna dah tahu why SEGMEN Lyna tak da orang follow..hmm..
Maybe Sebab Lyna tak tahu yang sekarang dah ubah style for join segmen..
And Lyna baru perasan yang Segmen or GA sekarang bnyak guna code kn..
Pity me..sebab tak tahu pun yang dunia dah berubah..budak asrama kan..memang la tak tahu apa-apa *ayat nak larikan diri* 
Kayy..and rasanya Lyna nak buat new segmen but...nanti laa..bukan sekarang..
Sebab sekarang ialah masa untuk habis kan segala home work yang bertimbun...

No comments:

Post a Comment