Monday, November 24, 2014

Apa cerita segmen?

Assalamualaikum and hye readers *ada pembaca ke blog aku ni?*

Apa cerita segmen aku??
Segmen Lyna tak de siapa yang  nak join..
Tak percaya..percaya lah...tak percaya jugak??
Lyna bagi bukti k..

Percaya lah..

Takpelaaa..bukan rezeki Lyna kot utk buat blogwalking..
Lyna ni memang susah nak buat Blogwalking sebenarnya..sebaB Lyna nusy with tugasan yang ada..Lyna buat ni sebab Lyna nak tengok blog rakan blogger..tapi tak pe la..Lyna bagi je sokongan kat orang lain..orang lain buat segmen Lyna join..

Tapi segmen tak cancel..tetap berjalan..sampai Lyna dah malas nak ambik tahu pasal segmen ni lagi..

nak join?
boleh je..

klik je banner...

No comments:

Post a Comment