Monday, November 24, 2014

A little love

Assalamualaikum and hye readers *ada ke pembaca blog aku ni?*
You make me cry, make me smile
Make me feel the joy of love

Awakk..saya rindu awak..rindu sangat...
Takpelaaa...mesti awak busy kan..ye lah..final tak lama lagi..
Sekarang awak tak layan saya sebab awak busy dengan study..
Nanti dah cuti sem,awak busy dengan family awak pulak.

Siapalah saya ni kan..
Kalau saya sambung nanti awak cakap saya perli awak pulak kan..
Tak pe laa wak..
Harap awak dapat 4 flat dam Sem 1 ni..
And nanti cuti sem,happy holiday..
Kalau awak rasa bosan..Whatsapp jer la..
Tapi awak mana pernah ingat kat saya pun...tak pe laaa...byee...





No comments:

Post a Comment