Thursday, October 02, 2014

Tarbiah Sentap

Assalamualaikum and selamat  petang readers

Dah lama Lyna tak menaip and rasa rindu pulak..sebelum kita berjalan lebih jauh..jom sedekah kan Al-Fatihah kepada ibu bapa,adik beradik,guru-guru,sahabat handai,dan umat Islam seluruh dunia tak kira yang dah masih dunia mahupun yang telah meninggal dunia..

Kayy...straight to the point je laa..Lyna nak share this one blog yang sesuai untuk hamba-hamba Allah yang nak berubah ..untuk kembali ke pangkal jalan yang dah lama tersesat..macam Lyna..

TARBIAH SENTAP


Mungkin dah ramai yang tahu pasal kewujudan blog ni..and Lyna baru je tahu sekolah..Thanks to BADAR sekolah sebab kenal kan blog ni...

Lyna dah baca ada lah dalam 5 or 6 articles ..and seriously..memang sentap...memang mengalir air mata bila teringat balik bila kita belajar agama..tahu hukum hakam agama..tapi tak beramal dengan agama...

Blog dia ni santai..Oh yaa..Penulis blog ni ialah ADNIN ROSLAN..ayat yang digunakan sangat santai...and mudah difahami oleh semua golongan...tapi setiap mesej yang ingin di sampaikan terus melekat di hati and memang menangis bila baca....-marilah kita baca bersama-sama

So..marilah kita bersama-sama menyebarkan perkara yang baik agar lebih ramai yang celik agama...

Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment