Sunday, October 19, 2014

Random

Hye and Assalamualaikum...first of all Nak mintak maaf untuk semua yang baca blog ini...harap doakan kesihatan Lyna yang makin merosost dari hari ke hari..tak lama lagi nak EXAM  dah...Lyna nak minta maafkalau ada terkasar bahasa or whatever je lah yang terjadi selama 5 tahun blog ini wujud.

Kayy....balik hostel...rasa macam baru je Lyna balik..and hari ni dah kena balik asrama balik...so sad...tapi xpe..tak lama lagi cuti sekolah..habis exam dah cuti....tak lama lagi..*tak sedar diri yang exam tinggal berapa hari je lagi*..

Hmm..actually banyak sudah Lyna update blog sepanjang Lyna di sekolah..tapi tu lah..ndak dapat di publish di mana-mana kerana terbatas...tapi Lyna akan post jugakk..kalau Lyna di rumah...
*lain pulak rasa update dalam dialek Sabah*


Kayy...and Lyna sekarang rasa addict with photoscape...why??Entahlah...kalau bukak lappy je mesti nak edit gambar..jadi macam ni..


Tidaklah selawa orang lain boleh..tapi boleh lah untuk menghilang tekanan yang sementara...untuk menghilangkan bosan..

Hmm...Apa lagi nak cerr??oh yaaa...lastw eek kan..ada Hari puteri...untuk aspuri sekolah Lyna..and Lyna join pertandingan Runaway...aktiviti dia macam ni...pada hari Jumaat malam ....kena bagi sehelai kain 2 meter untuk di jadikan baju..kena bagi masa 24 jam untuk siapkan baju tu...and Lyna siapkan baju tu dalam masa 3 Jam...kerja gilaaaaa.....serious..tak tipu...and kejadian dia..jadilah cardigen tanpa lengan...kosong..kesian my dormmate jdi mangsa...haha...jadi model...yang pakai baju rekaan Lyna...Tapi alhamdulillah..Tangan lyna tak luka kena jarum even kelam kabut menye
lesaikan tugasan...pastu Lyna jadi kepala dewan..tapi tak turun langsung..apa punya ketua...sibuk menyelesaikan tugasan Runaway sampai dewan utama tak kena urus..but thanks a lot to FORM 4 yang menyumbangkan tenaga untuk hias dewan,...sangat cantik...

*kreatif jugak tangan form 4 ni kan*

and Lyna tak tahu nak kongsi apa dah..btw..Good luck to SPM 2014 and STPM SEM 1 AND 3...
pray for  Nur Fadzlina Hamali dapat 4 A dalam stpm..Amin

No comments:

Post a Comment