Sunday, October 05, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 30 : Apa yang Lyna dapat dengan berblog?

Assalamualaikum and hyeee...

Apa yang Lyna dapat dengan blogging??

Jujur Lyna cakap..Lyna hanya dapat baca story orang...orang cakap blog boleh buat duit dengan join nuffnang...tapi..Lyna dah lambat sangat nak join nuffnang....Tapi Lyna cuba je...

Kayy..then..Lyna hanya tertanya-tanya..why viewers aku tak banyak macam dulu arr??Waktu mula-mula blogging...setiap post paling rendah pun 3 viewers..paling tinggi 31..sekarang ni..krik krik...
Maybe sebab Lyna tinggal ostel and jarang sangat dah berblogging kan...tu lah kot sebabnya..husnudzon...


Tapi yang Lyna betul-betul dapat ialah keseronokan menaip...sebab..suka hati je nak tulis apa..tapi..blog ni kira hati-hati sikit laaa...Yang Lyna lepaskan semua kat blog privaate Lyna...Anddd..memang best lah blogging ni...

Kayy..chill..
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment