Sunday, October 05, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 27 : Mood hari Ini

Assalamualaikum and hyeee...

Mood Lyna hari ni tak keruan...sebab...tak tahu bila nak buka buku untuk study..and STPM tak lama lagi...13112014 dah SEM 1...preparation tak cukup lagi...urghh..padan muka aku sebab banyak main..tak ingat dunia kan..tak sedar diri yang diri tu nak exam besar...
Begini lah Lyna bila banyak sangat nak di hafal...ye lahh..subjek tahun ni semua nya menghafal...
Pengajian AM...Usuluddin..Syariah..And bahasa Arab.,.semua pun nak di hafal...sampai kadang-kadang..Dalil Naqli Usuluddin masuk dalam Dalil Syariah..Dalil Syariah masuk dalam Usuluddin...
SUSAH LAHH..STPM...fikir lek lok kalau nak masuk STPM...

bAIII...Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment