Sunday, October 05, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 26 : Gajet kepunyaan Fadzlina Hamali

Assalamualaikum and hyeeee...

Tajuk kali ni agak best..sebab nak story about gajet..

Lyna takde gajeyt yang banyak macam orang lain..tapi adanya dua benda ni pun..dah cukup buat Lyna serabut tak ingat nak study....Tapi nasib baik tinggal Asrama...so gadjet ni pun ditinggalkan sendirian di bilik Lyna...


Gadjet-gadjet nya ialah...

 -Ninetology Pearl Mini dah menamatkan perkhidmatannya pada hujung September 2014-
 -Iphone tak tahu apa jenisnya..yang penting keluaran pertama dah menamatkan riwayatnya pada Mac 2011-
-Nokia C3 yang masih digunapakai setelah ninetology rosak and sebelum dapat Ninetology..-

Anddd...satu lagi yang penting...

-Laptop yang mula berkhidmat sejak keluar result PMR pada December 2011 sehingga kini...-

Hanya ini sahaja gadjet yang Lyna ada kini...sungguh gembira..kerana...tak banyak benda...

Assalamualaikum and byee...

No comments:

Post a Comment