Saturday, October 04, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 22 : Destinasi Percutian Impian Fadzlina

Assalamualaikum and hye readerss..walaupum takde pembaca sebenarnya,.

Lyna nak back-dated  pasal CABARAN 30 HARI ...Dalam 8 Hari lah jugak Lyna kena back-dated..
why Lyna lama tak update..sebab Lyna tak bawak lappy ke sekolah..Lyna letak kat ostel je..sebab Laptop ni berat gilaaaa....and malas nak bawak lappy balik-balik..

Back to our topic..

Destinasi percutian Lyna ialah..

TERENGGANU DARUL IMAN,...
*bukan tu tempat MrF ke?*
Yss..memang la itu tempat dia...tapi bukannya nak jumpa dia pun...tak hengen nak hadap muka dia pun..

Lyna nak pi Terengganu sebab nak tengok penyu...Lyna teringin sangat nak tengok penyu..Walaupun Sabah ni ada Kuala Penyu (nama tempat)..tapi Lyna tak pernah pun pergi..

Then ..Lyna nak pergi..tempat mana lagi best ekk??Indonesia kot...tapi ni trip with friends...In shaa Allah akan jalan tahun depan ...

itu je laaa...byee...Assalamualaikum

1 comment:

  1. Terengganu memang best...akak suka pantainya yang cantik-cantik

    ReplyDelete