Friday, September 05, 2014

Selamat pagi

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and selamat petang wahai pembaca blogku..*cewah*Dah lama Lyna tak menulis panjang-panjangkan.So Lyna alkan buat pagi.Kenapa?Sebab Lyna akan kembali ke asrama pada hari ini

Bismillah,...

Kayy...hari ni sehari suntuk Lyna siapkan blog ini..*tengok laaa..sekin baru uuu*..kayy...curik dari blogskin..simple je kan...hmm..*Give me one topic pleaseeee*

Oh yaaa...Lyna tengah siapkan cerpen yang takde penghujung *sebab tak tahu bila nak siap*..tapi ikut jiwa Lyna..tak maen laaa ikut jiwa orang lain kaaannn....Nak tahu jiwa Lyna yang macam mana??Tunggu beb...

*GIVE ME AN IDEA PLEASE....AKU NAK MENAIP*

Nak story pasal MrF dia tak bagi..yelahh..satu dunia dah kenal dia..hoho...dah femes daaahhh..hoho..

Hmm...Hari ni cuti habis..tapi mata tak okay lagi..still berair and merah..nak balik asrama ke tak?EKSA asrama tak siap lagi..lagilah memeningkan..hari ni KEM KRS..jadi MC utk malam kbudyaan pulak..esok lawatn EKSA from SMATSKB..dilemma lagi aku nak pulang ke tak..Haihh..bencilahh macam ni...Mata..cepatlah sembuh...nak tengok kawan-kawan..rindu dah ni..

*why muka Rosman gitu??*
Sorry Ikmal n Syahirah..ikmal ptong separuh..Syahirah potong habis....

Xde lahh panjang sangat pun...














No comments:

Post a Comment