Friday, September 05, 2014

SEGMEN::Kenal ke kita?? By Min

بسم الله الرحةن الرحيم
Assalamualaikum and hye...dah lama tak follow any segmen kat blogger.com ni kan...tadi duk usha-usha group blogger kat FB terpandanglah satu segmen yang di post ke dalam group itu yang baru sahaj beberpa minit lepas.. di sebabkan Lyna tak kena tag kat insta..so dalam blog pun boleh la kan..yeahh...

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Let's Start::

1) Nama yang dikurniakan oleh kedua ibu bapa yang tercinta ialah NUR FADZLINA.untuk sebutan yang betul ialah SILENT 'D'..akan berbunyi NUR FAZLINA.

2)Dah 18 tahun pada 18 Ogos yang lepas.still young

3)4 orang adik beradik..2 abang 1 adik laki..the only princess..

4)Budak sekolah Agama..dan mengambil aliran Usuluddin utk STPM

5)Graduan PLKN Kem Wawasan Kg.Ovai Papar,Sabah

6)Start blogging 2010 tapi active 2011

7)Love to cook tapi tak suka masuk dapur*teruk*

8)kalau dah menaip lupa dunia

9)Crush on him since 2010

10)Single sampai ijab kabul di lafazkan.. إن شاء الله

Mula-mula buat 20 ..tapi bila sedar ini blog bukan insta..so kenalah edit balik jadi 10..hihi..
So..Kita berhenti di sini...babai...Assalamualaikum


2 comments:

  1. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen sempena UPSR ...nanti boleh la join ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete