Monday, September 15, 2014

Cabaran Liebster award..Round ke2

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum and selamat pagi..kayy..kali ni nak menjawab lagi untuk 

but kali ni from Ummu Aqilla

1.Apakan jenis telefon yang anda sedang gunakan dan berapa harganya.
=Ninetology Pearl Mini..harga RM 250 tapi keluarkan 50 je sebab guna rebate
2. Apakah makanan kegemaran anda dan apakah sejarahnya.
=Laksa Penang..sejarah??tak tahu..ngee
3.Kalau anda memenangi wang tunai sebanyak RM 2 juta , apakah yang anda akan lakukan dengan wang tersebut.
=Bayar hutang parents,bawak family ke umrah n haji,beli rumah n kahwin..erkk??!!
4.Hidup anda bergantung kepada.....??
=pada parents,siblings,and friends
5.Apakah nama sahabat baik anda dan adakah kamu menyayanginya? Berikan sebab.
=Takde sahabat baik..sebab jenis yang kawan semua orang
6.Anda mempunyai hobi pelik? Nyatakan.
=buat cerpen..pelik ke tu?
7.Adakah anda meminati Korea?? Nyatakan.
=jarang layan sebab tak tahu perkembangan
8.Berikan saya 2 fakta tentang diri anda.
=Budak form 6 kat sekolah agama
=Tak dikenali ramai
9.Apakah benda yang paling anda sayang.
=my patung..present from my mom
10.Jikalau muka anda ditumbuhi jerawat, apakah yang anda akan lakukan?
=cuci muka setiap masa
11.Apakah perkara yang pertama yang anda akan lakukan sekiranya anda memenangi sesebuah pertandingan sukan.
=share kebahagian itu dengan family

kayy..itu from Ummu aqilah..

kali ni from Koo chee

1. Benda apa yang boleh di ibaratkan seperti kamu?
=Benda apa ekk??tak tahu laaa
2. Adakah kamu hebat memasak?
=Masak??untuk diri sendiri n family boleh laa...still peringkat belajar
3. Warna kegemaran kamu?
ofcourse purple
4. Perkara yang boleh menyebabkan kamu bengang?
=orang perasan diri tu terlalu sempurna
5. Satu tempat yang ingin kamu tuju?
=Dalam masa terdekat UKM after STPM..dalam masa terjauh,Kaabah
6.  Tabiat buruk yang sukar kamu hentikan.
=Bising dalam kelas
7.  Pernah bercinta?
=Pernah and tak nak lagi
8.  Sebab buka blog?
=suka-suka...tak sangka pulak ada pembaca
9. Pilih salah satu, Kari atau Santan?
=kari.
10. 5 Individu yang anda sayangi.
=Abah,mama,along,angah,adik..cukup kan 5
11. Pendapat pertama kamu kepada saya?
=Blogger yang hebat
kayy..done..itu dari Koo Chee

itu je yang Lyna dapat detect setakat hari ni..and...untuk individu yang Lyna dah tag ada kat SINI



No comments:

Post a Comment