Monday, September 08, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 8 : 5 Lagu cinta kegemaran Fadzlina Hamali

Assalamualaikum and hyee..woahh..ingatkan tak dapat nak hapdet blog even bz dengan sekolah..Alhamdulillah..di beri kesempatan jugaakkk...Ok..task hari ni maca  sempoi sikit sebab takde lah payah mana pun kan..tapi payah bagi Lyna sebab line tak berapa nak ok..

Lagu cinta kegemaran Lyna??Banyak sangat sampai tak terkira..lagipun Lyna ni memang penggemar lagu-lagu cinta kan...so takdelah payah untuk Lyna nak memilih...ehhh...tak jugak..payah jugakk..disebabkan banyak..jadi kena pilih 5 sahaja...*tongkat dagu*

Ok laahhh...Lyna dah pilih 5 lagu cinta Lyna ...yang everytime Lyna bukak lappy Lyna mesti dengar...

1)UNIC-Insan Bernama Kekasih
   Lyna suka lagu ni sebab....no reasons..tapi kalau lagu UNIC memang tak pernah bosang nak dengar..

2)Aiman-Kau yang selalu ada
   lagu ni pun best...tak bosan jugak untuk di dengar

3)Jim Brickman & lupaa laa sape penyanyi pompuan dia.-Destiny
   Lyna dah jatuh cinta dengan lagu waktu Marsha AF3 nyanyi lagu dengan main piano

4)Far East- Cinta Pertama
   Sebab Lyna memang suka nasyid

5)Imam Muda 1- Ujian hidup
   Lagu ni sebab dia bagi ingat kat kita yang setiap ujian datangnya dari Allah..layan lahh...Bestt

Nak senaraikan banyak lagi tapi dah cabaran ni mintak 5 je..jadi 5 je lahh...

Minggu depan kan cuti sekolah..and hujung minggu ni ada perkampungan ilmu..so..tak balik lah..In Shaa Allah balik hari ahad and..babai Labuan..tak sampai lagi ke Labuan kali ni...babai chocolate...
Tapi harap-harap jadi jugak nak pergi Labuan...Aamin..And tym perkampungan  ilmu tu ada exam..*alaaaa*...tak pe..Demi ilmu dan masa  depan...aku sanggup..

Soo..bye byee....Assalamualaikum

1 comment:

  1. waaa..lagu2 pilihan yang best.. selamat berblog cabaran 30hari dear....

    ReplyDelete