Saturday, September 06, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 3 : Sesuatau yang menguatkan Fadzlina Hamali

Assalamualaikum and hye semuaaaa...membuat task pada hari ketiga di hari yang keenam..kayy..

Selama ni orang asyik cakap..*kuat tul kau Fadzlina**kalau aku ada masalah macam kau dah lama aku bunuh diri**kau boleh senyum bila kau ada masalah*

chill la beb..buat apa maw masam-masam muka bila ada masalah..Allah kan yang bagi masalah tu..Mesti ALLAH tolong hambaNya balik..Lagipun..ALLAH tidak akan membebani hambaNya di luar kemampuan hambaNya....agak-agak dapat dah apa yang menguatkan Lyna?

First..confirm la Family..especially Mama and along memanglah Lyna ada masalah Lyna akan conquer public asrama hanya untuk call mama..yes..itu yang Lyna buat tahun ni..ye lahh..budak asrama mana ada handphone kann...


2)Ingat Allah Balik..
Why??sebab setiap masalah tu Allah bagi mungkin sebab Lyna dah terlupa bahawa dia sedang memerhatikan Lyna..So Lyna akan ambil wudhu' and baca tafsir al-quran..

No comments:

Post a Comment