Saturday, September 06, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 2 : 5 cara untuk memenangi hati Fadzlina Hamali

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum and petang..huh..nak siapkan kelima-lima task CABARAN 30 HARI ni hari ni jugakk..tak nak tangguh-tangguh..sebab esok dah balik asrama...so..jangan lah pelik kalau asyik blog ni je yang muncul kan...

kayy..

-jom kahwin..hihi-
Cara-cara untuk memenangi hati Lyna ialah..jeng jeng jeng..

1)Watak yang bersahaja
maksudnyaa,,jadi diri sendiri je laa...tak perlu nak bertukar 360 darjah sebab nak pikat hati Lyna..sebab Lyna cepat bosan bila orang jadi orang lain..

2)Straight je jumpa mak ayah
ye ke??ye laa..sebab bila dah jumpa mak abah Lyna..barulah hati Lyna cair sebab awak tak permainkan cinta Lyna..tapi kalau asyik bertangguh..better *Our relationship ends here*
kayy..

3)Surau@masjid
Rajin-rajinkan lah diri itu ke surau atau masjid sebab Lyna suka lelaki yang berkawan dengan masjid atau surau..And berusaha mendekatkan diri kepada PENCIPTA

4)Tinggi
Pastikan tinggi dari Lyna..170cm ke atas..hihi..sebab ...Lyna suka lelaki yang tinggi..

last but not least
Tahu pasal agama..sekurang-kurang supaya boleh jadi imam yang sebenar-benar imam kepada Lyna and *keluarga baru*..sebab imam kan ketua..apalah jadi kepada sebuah kumpulan yang nak tahu pasal Islam tapi ketua dia pun stil bengong-bengong dengan agama sendiri?

And PUBLISH!

No comments:

Post a Comment