Friday, September 19, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 18 : Siri TV kegemaran..

Assalamualaikum and hyepp...at last..dapat pun hapdet blog yang tak berapa nak lawa ni..dengan header yang tak jadi..sodihh...

Satu hari cuba buat header..tapi tak pnadai nak besow-besow..gitu je ghupenyee...penat dah Lyna..xpe laa..next time sambung lagi...tapi sape tau macam mana nak besarkan header tu..tolong ekk..Lyna tak dapat cari width n height dia berapa...sakit aty lyna..juling mata lyna tengok code-code yang ada...al maklumlah..guna pun blogskin..memang lah begitu jadinyaa..penaaattttt!!!!!sakit mata mengadap lappy je satu hari..

Kayy..back to our topik..

Siri tv kegemaran Lyna ada banyak..nak kena senaraikan semua ke??Tak kot..Lyna senaraikan 2 je..anime and yang real..

1)Detective Conan..
-semua episod Lyna tengok kecuali past yang kena pergi tuisyen and time kat asrama..Lyna suka tengok kekacakan Sinichi Kudo yang handsome dan Conan Edogawa yang comel menyelesaikan masalah..-

PISA
-Playboy itu suami aku!!Goshh...why adrian so handsome...??tengok cerita ni sebab hero handsome giler dohh..tak tipi..cair beb...haha..-

Itu jelah yang siri TV yang paling Lyna minat dalam banyak-banyak siri tv yang di siarkan..so..Dah tengah malam..esok nak bangun solat subuh..izinkan puteri fadzlina untuk beradu...Assalmualaikum..babai...

No comments:

Post a Comment