Wednesday, September 17, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 17 : 5 Perkara yang Fadzlina Rindukan

Assalamualaikum and hyepp..yeaahh..ni task untuk hari ni..untuk hari ke 17..agak penat untuk mengejar yang dah  banyak tertinggal kerana tinggal di asrama dan wifi yang disediakan terlalu perlahan kerana kelas ku terlalu jauh.yeahh...

Kan bagus kalau aku dapat buat esei pengajian am sedemikian rupa..takdalah cikgu pening memikirkan kami sekelas..adehh

Kayy..back to topic..

5 perkara yang Lyna rindukan ialah

1)2010 kelas 2 siti Fatimah with Miss Puva
tym ni lah kami jadi macam adik beradik yang mana jadi kanak-kanak ribena putra ataupun puteri..
tnxx a lot to Faliq sebab menceriakan suasana..

2)peraturan sekolah yang ketat
ramai yang tak suka kan..tapi Lyna suka sangat..sebab menjadi kan Lyna untuk lebih berdisplin dan menyayangi masa yang ada..

3)Tukar tag sakit dengan kawan sebab nak main elemen tinggi
Ni jadi kat PLKN..hanya kerana nak test samada diri ku ini gayat atau tidak.and nak jugak main itu game..so Lyna bagi Lyna punya tag sakit kepada kawan yang taknak ikut..and yeahh..Lyna dapat naik benda tu..so best..

4) Menembak
nak menembak guna m16 lagi..best..ni pun dalam plkn..

5)i want to meet FH again..
because i really miss him.,.

3 comments:

  1. salam kenal, saya singgah sini dan follow.
    jemput ke blog saya ya.

    www.norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Suka peraturan yg ketat? wow tahniah
    Hai yaya datang singgah! Selamat berkenalan :)

    yayaflanella.blogspot.com

    ReplyDelete