Wednesday, September 17, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 16 : Siapa & Bagaimana Fadzlina Hamali 10 Tahun akan datang

Assalamualaikum and hye..

Allahurobbi bila tengok tajuk ni..

Bukan nak tentukan hidup sendiri..tapi kita hanyalah manusia biasa yang hanya mampu merancang dan menyerahkannya kembali kepada Allah..

Hmm..agak-agak macam mana Lyna 10 tahun akan datang ekk??Muda lagi 10 tahun akan datang..baru 28 tahun..

Agak-agak dah kawin ke waktu tu??dengan sape??dengan orang selalu sakitkan hati Lyna ke??ke dengan orang yang Lyna selalu sakitkan hati dia??ke dengan Orang yang Lyna baru kenal ..

See..perjalanan hidup yang kita sendiri pun tak tahu dengan siapa kita jumpa..and mungkin umur Lyna tak panjang untuk berjumpa pada 10 tahun akan datang..wallahualam..

Tapi Kalau di takdirkan Lyna hidup lama di muka bumi Allah yang luas ni untuk terus sujud kepadaNya.. in shaa Allah 10 tahun akan Lyna masih di atas muka bumi ini..mungkin dengan Lyna yang sekarang..and mungkin blog ini takkan pernah wujud..siapa yang mampu lawan kuasa Tuhan?

Kayy..kalau di takdirkan 10 Tahun akan datang Siapa Lyna and bagaimana Lyna pada masa itu..??



And  dah ada kerjaya sendiri menjadi pensyarah Syariah..

Kalau tak jadi pensyarah pun..mungkin Lyna akan handle semua kedai-kedai mama yang ada sekarang ni..

And Lyna ada keluarga Lyna sendiri..menjadi seorang isteri and ibu kepada anak-anak Lyna

Tapi semuanya belum tentu and hanya Allah sahaja yang tahu masa depan macam  mana...
Walau siapa pun Lyna di masa hadapan and macam mana Lyna di masa hadapan..harap Lyna tetap dengan aqidah yang satu..Aamin..

itu je laaa...Wallahualam...

Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment