Wednesday, September 17, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 14 : Cerita kasut Fadzlina Hamali

Assalamualaikum and hyepp...yeayy..hari ni nak balas dendam untuk menaip segala-galanya di blog ini..yeahh..

Actually Lyna agak nak ketawa bila baca tajuk ni kat blog kawan-kawan blogger...i was like *nak citer kasut buat apa?* but hari ni Lyna pulak yang akan buat entry berkenaan dengan kasut..

Actually Lyna ni takdelah banyak sangat kasut..paling-paling kasut asrama untuk prep and kasut untuk jalan-jalan..

kasut ni yang paling jauh berjalan..Lyna beli kat Taiping and balik Sabah and balik semenanjung balik..tapi dia dah rosak and tak dapat di selamatkan...ni kasut kesayangan Lyna..

yang ni pulak Lyna beli tahun lalu kat Parit Buntar..kasut ni dah sampai Labuan.tapi dah rosak...
kayy..kasut Lyna tak pernah bertahan,,sabo je lah..

Lyna kan teringin sangat nak guna kasut 
macam ni..tapi di sebabkan Lyna ni dah terlebih tinggi ..so mama tak bagi guna kasut tinggi-tinggi..lagi pun kaki Lyna kan pernah injured pada suatu masa dahulu..so impian tinggal mimpi..

To my future husband..
Kalau boleh awak tinggi-tinggikanlah diri awak ye..supaya saya boleh guna kasut tinggi on our wedding day..hihi,..*peace*


No comments:

Post a Comment