Monday, September 15, 2014

Cabaran 30 Hari : Task 10 :Apa yang ada dalam handbag Fadzlina Hamali?

Assalamualaikum and hyepp...lama gila dah tak buat benda ni..and sekarang ni dah muncul banayak pulak cabaran..tak pe la...kita redah je laa...

Kayy..Apa yang ada dalam handbag Lyna...??Hmm..Lyna tak tahu la apa yang ada..sebab Lyna jarang sangat bawak handbag ke mana-mana...ye lahh..sebab Lyna selalu keluar dengan Family..kalau keluar ngan family bawak handphone and purse je la..tu pun letak kat mama...

Lyna bawak handbag kalau keluar nagn kengkawan je..yang ada dalam tu hanya laha purse,Handphone and bedak compact..itu je laa...sebab beg Lyna tak e lah besar mana pun...

1 comment:

  1. Assalamualaikum kita tag awaa untuk cabaran liebster award..
    Boleh tengok disini
    http://officalmissyana.blogspot.com/2014/09/cabaran-liebstar-award.html

    ReplyDelete