Sunday, September 21, 2014

Berubah o_O




بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and selamat pagi wahai pembaca diari ku..

Ok..hari ni nak cakap pasal changes..berubah...siapa yang berubah??Lyna lah yang kena berubah..berubah ke arah mana...berubah ke arah yang lebih terukk!!!yeayy..takda la...gurau je..

Lyna nak jadi blogger Sabahan ..walaupun Lyna ni bukan nya pure Sabahan..tapi lahir kat Sabah...nak jugak lah bawak  identiti Sabah kan dalam blog..

Kay..Fadzlinaaaa...bertukar!!


Lyna sudah bertukar..tapi satu hari nanti kalian jangan hairan kalau Lyna tiba-tiba hapdet blog semenanjung balik..sebab diri ku ini hanyalah manusia biasa..~aku memang manusia biasa..*singing*

Sebelum lupa..

Lyna mahu ucapkan terima kasih kepada Nick Nashram sebab bagi tips kepada Lyna yang sudah bertahun-tahun blogging tapi traffic tak naik and Followers tidak bertambah..kerana kejahilan Lyna dalam berblogging..Lyna akui semua yang dia cakap dalam tu..ada pada diri Lyna..so it's time for me to change..kan..

See..Lyna tetap tak boleh nak hapdet blog dalam Sabahan kalau hati Lyna memang nak hapdet blog..mesti dalam semenanjung jugak...help meeee!!!!!!!..Nak jadi blogger sabah...*wipe tears* 

Tapi takpe laa..kalau tak dapat jadi blogger Sabahan pun tak pe lahh...tapi kena kurangkan entri personal...

Yaaaa...Lyna tahu..Lyna selalu hapdet pasal peribadi je kann...mesti bosan kan...tajuk pun entah apa-apa...It's okay..start hari ni Lyna akan kurang kan....tapi..sekarang ni bagi Lyna packing barang dulu...nak balik hostel... :)..ye laa...Lyna ni kan budak sekolah lagi..STPM tahun depan...kayy..sampai jumpa lagi..babai..

p/s::Bahasa Sabah bukan macam bahasa Indonesia...BUKAAAAANNNNNN!!!!!








No comments:

Post a Comment