Thursday, August 14, 2014

Suka Pra-Universiti

Assalamualaikum  and hye..haha...jarang hapdet blog petang hari pada hari sekolah.But for today..Lyna keluar dari kepompong jap..cari masalah..hihi...xdelah..Lyna just bosan and jari jemari Lyna ini nak menari di atas keyboard.So apa salahnya menghiburkan jari jemari yang mula malas untuk memegang pen untuk menyiapkan kerja sekolah.agak panjang lebar aku berleter..abaikan 

Hope korang sehat and dapat menjalani rutin harian seperti biasa..hmm..Alhamdulillah..Lyna n kawan-kawan Lyna pun sihat jugak..Hmm..*bila nak masuk topik ni???*

Yesterday kan..hihi..sukan for Pra-universiti..and like usual la kan..Lyna ni tak ikut apa-apa acara pun...almaklumlah..Kaki bangku kan..*xdelah kaki bangku..tunggu bola baling*...so Lyna jadi penyorak for sekolah Lyna je la.Venue dia kat BSA Kolombong for Futsal and Netball,Stadium Penampang for Volleyball and of course la Lyna kat BSA sebab Lyna tak nak kena panas.*jaga kulit la tu*..bukan jaga kulit kesayangan semua..tapi cuaca kat Sabah sekarang ni tak menentu.Kejap hujan,kejap panas,kejap mendung..jadi untuk mengelak diri dari sakit lebih baik kita mencegahkan..tak gitu..

Congrats to Team netball SMAKK sebab berjaya mendapat tempat ketiga dalm kumpulan B.Jadi cheerleader tak bertauliah je Lyna..Hanya itu yang mampu.Next year try lagi.

Sorry to junior yang balik sama-sama dengan kami kemarin.Bisingkan.Sabo je lah ye dek.Dorang dari 1M1S..dari Sekolah sukan Sabah.

Cakap pasal 1M1S,yesterday jugak Lyna jumpa bebudak TUNAS Netball 1M1S kat BSA.Congrats jugak sebab dapat number 3 *if not mistaken* untuk 3 ON 3..Lyna jumpa Nadia,Dini,n Afifah..Tahniah ye dek..tingkatkan lagi.hihi...

Then malam tu Lyna call MrF..and dia tengah buat assignment..so tak nak lah ganggu dia lelama...*dah lama tak sebut pasal MrF*..and itu je lah..nanti lyna story mory pasal raya 2014..hoho*next week is my birthday*

babai..jumpa lagi..Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment