Sunday, June 01, 2014

Good MorNight

Assalamualaikum and hello...ade ke pembaca pagi2 buta ni??hihi...abaikan je laaa..yang penting nak update...hoho...actually...xde ape pun yang nak di ceritakan..tapi jari jemari ku ingin terus bermain di atas papan kekunci ini..dan apabila aku dah bosan membuat kerja sekolah yang di berikan kepada kami sebagai tugasan pada cuti sekolah maka aku pun membuka GOOGLE CHROME untuk mencuci mata di facebook dan twitter.bila mataku dah mula bosan melihat screen facebook dan twitter ,jari jemariku pula ingin bermain lompat-lompat di atas papan kekunci,aku pun membuka blogger.com untuk terus menaip lalu terhasillah entry ini...ok finee...aku dah mula merapuh...okayy...idea tetiba je melimpah ruah menggunakan ayat sedemikian rupa.*hurmmfell bm spm*adik-adik jangan ikut./

hmm..kayy..hihi..Lyna ada mention pasal homework kan...hihi...homework ada 3 subjek..Pengajian Am,Usuluddin and Syariah..waaa...sikitnyaaa...O.o..subjeknya memang sikit..tetapi pecahannya..masya-Allah...nasib baik dah siap power point pengajian am and usuluddin baru gerak sikit..syariah baru nak gerak minggu depan ..tunggu Faiz datang K.k..*Faizmah...bukan Faiz lain..*
ermm..

tudung sekolah tak start buat lagi....baju untuk kokum tak start cari lagi..Allah..banyaknya kerja nak di selesaikan dalam masa cuti ni..Sabar jelah ya Nur Fadzlina...nasib baik segala kelengkapan untuk sekolah semua dah beli.walaupun tak lengkap sangat...Lyna tak berapa ingat perkakas untuk Pengajian Am..hmm...yang pasti esok Lyna tak ikut mama balik kampung sebab nak persiapkan segala keperluan untuk sekolah..yang paling penting buat tudung and kemas rumah..Faiz nak datang hari rabu...hmm...and nak selesaikan barang-barang asrama...

hmm..kay laaa...dah menguap dah,...dah jam 4.30 pagi dah...hihi...byeee...Assalamualaikum....

No comments:

Post a Comment